Schildersbedrijf Ripa

Het schildersvak zit mij in m’n bloed. Ik was acht toen ik voor het eerst met mijn vader meeging naar zijn werk. Vanaf dat moment wist ik dat ik schilder wilde worden. Op mijn 16e ben ik serieus begonnen en heb ik alle opleidingen gevolgd die er maar binnen het schildersvak te volgen zijn. Na 19 jaar bij Greep-schilders, een begrip in Utrecht, te hebben gewerkt en alle facetten van het schildersvak eigen te hebben gemaakt, heb ik gekozen om voor me zelf te beginnen.
De droom die ik tien jaar gelden al had willen beginnen, heb ik in januari 2011 waargemaakt: Ik ben voor mij zelf begonnen en lever vakwerk!

Van het schilderen van meubeltjes op Paleis op de Dam tot aan het plakken van bladgoud of het sauzen van een wand, voor bedrijven en particulieren, ik heb alles nu al eens meegemaakt: Ik sta voor mijn werk en lever top kwaliteit!

In al die jaren heb ik wel geleerd dat het leveren van goede kwaliteit leidt tot een terugkerende klantenkring.
Mocht uw opdracht onderdelen hebben die buiten mijn expertise vallen, dan heb ik altijd vakbekwame collega’s met wie ik uw opdracht kan invullen. Denkt u bijvoorbeeld aan het vervangen van kozijnen, het zetten van glas of het stucken van een wand. Zo bied ik u altijd een vakbekwame totaal oplossing.

Graag kom ik bij u langs om u van advies te diennen en u zo het beste van dienst te kunnen zijn. Dit kan een enkelvoudige opdracht zijn, maar ook een meerjarig onderhoudsplan inhouden.

Met vriendelijke groeten,
Richard Kool
Schilder